Assessment

De medewerker bepaalt in belangrijke mate het succes van de organisatie. Het is dan ook uitermate belangrijk de talenten van (toekomstige) medewerkers in kaart te hebben. Is de persoon überhaupt geschikt voor de functie? Zijn de competenties verder ontwikkelbaar? In welke richting kan deze medewerker zich ontwikkelen? Wat zijn de potentiële valkuilen?

Op maat gesneden assessment

Een op maat gesneden assessment biedt meer zekerheid en zicht op kwaliteiten, competenties en doorgroeipotentie van de medewerker. U krijgt met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid inzichtelijk of de (nieuwe) medewerker kan brengen wat u vraagt. Ook in wijzigende omstandigheden zal een assessment meer duidelijkheid geven omtrent de duurzame inzetbaarheid van één of meerdere medewerkers.

De assessments van SteadyRecruit kenmerken zich door een zeer persoonlijke en gedegen aanpak. Wij hechten eraan om niet alleen competenties en geschiktheid in kaart te brengen, maar ook inzichtelijk te maken wie iemand is. Per slot van rekening komt de ´persoon´ bij u werken, niet alleen het CV.
Vacatures

Ga naar ons actuele vacatureoverzicht om jouw nieuwe uitdaging te vinden.

Alle vacatures

Inschrijven

Ook op een persoonlijke en oprechte manier begeleid worden naar een nieuwe functie? Schrijf je direct in bij SteadyRecruit dan nemen we snel contact met je op.

Inschrijven