Coaching on the job

De wereld van Sales- en Accountmanagement is veranderlijk. Vroeger was de meest charmante verkoper met een groot netwerk de meest succesvolle. Daarmee red je het nu niet meer. Ook prijzen en garanties zijn inmiddels niet meer het belangrijkste waar de inkopende partij voor gaat. Via het WorldWideWeb zijn vele partijen al op voorhand geëlimineerd en zullen nooit aan tafel komen. De huidige Sales- en Accountmanager zal gedegen kennis van de klant, branche en markt moeten hebben om een klant nieuwe en waardevolle inzichten te kunnen geven en zodoende meerwaarde te kunnen bieden.

Feedback

Daarnaast zal hij/zij bij de klant verschillende belanghebbenden met uiteenlopende prioriteiten moeten kunnen overtuigen. De Financieel directeur kijkt veelal met een andere bril naar de materie dan een Operationeel directeur. Last but not least is de kunde om prijsdiscussies om te buigen naar een discussie over waarde en bijdrage van het product of dienst aan het bedrijf belangrijker dan ooit. Zoals ieder mens heeft ook de Sales- en Accountmanager behoefte aan feedback. Het is een keihard bewezen feit dat degene met geregelde feedback beter presteert dan degene die aan zijn of haar lot wordt overgelaten. Tweede feit is dat indien een persoon tijdelijk door een externe partij wordt gecoacht het rendement nog verder toeneemt. Dit met name door de meer objectieve blik en de relatieve veiligheid van een externe partij die je niet meteen afrekent, maar juist adviseert. SteadyRecruit maakt hiervoor gebruik van diverse coaches uit haar netwerk. Allen met meer dan bewezen hoge kwaliteit in de praktijk en de professionaliteit om zich in een ieder in te kunnen leven en verder te ontwikkelen.
Vacatures

Ga naar ons actuele vacatureoverzicht om jouw nieuwe uitdaging te vinden.

Alle vacatures

Inschrijven

Ook op een persoonlijke en oprechte manier begeleid worden naar een nieuwe functie? Schrijf je direct in bij SteadyRecruit dan nemen we snel contact met je op.

Inschrijven