Inhouse recruitment

In bepaalde gevallen kan het zinvol zijn om het recruteren van personen niet aan een Werving & Selectiebureau uit te besteden maar het bureau bij u ´naar binnen te halen`! Het werven van talent vereist expertise, zelfs bij een potentieel groot aanbod op de arbeidsmarkt.

War for Talent

De juiste persoon vinden en binden is zoeken naar de speld in de hooiberg. Social Media heeft het bereik weliswaar groter gemaakt, maar dat geldt voor iedereen. The War for Talent neemt alleen maar toe en zal dat voorlopig blijven doen.

Eén van de voordelen van Inhouse Recruitment is dat wij werken vanuit uw naam! Ongeacht uw wervingsvraag brengen wij het recruitmentproces in kaart te brengen en benoemen de mogelijke knelpunten. Samen met u bepalen we zaken als employer branding, dus hoe u zich als werkgever aantrekkelijk positioneert op de arbeidsmarkt. Welke wervingskanalen we het beste in kunnen zetten, of en hoe u social media kunt gebruiken. Andere voordelen zijn de doorgaans lagere wervingskosten per aangenomen kandidaat, een éénduidige communicatie naar de arbeidsmarkt, uitbesteden van veel arbeidsintensieve werkzaamheden en de opbouw van een eigen database met potentieel goede werknemers voor de nabije toekomst.
Vacatures

Ga naar ons actuele vacatureoverzicht om jouw nieuwe uitdaging te vinden.

Alle vacatures

Inschrijven

Ook op een persoonlijke en oprechte manier begeleid worden naar een nieuwe functie? Schrijf je direct in bij SteadyRecruit dan nemen we snel contact met je op.

Inschrijven