Interim Corporate Recruitment

In plaats van een Werving & Selectieburo inschakelen voor het vervullen van één of meerdere vacatures kan het voor een organisatie interessant zijn om tijdelijk een Corporate Recruiter in te schakelen die vanaf de locatie van de betreffende organisatie actief is. Interim recruitment is directer bij de verschillende afdelingen van de organisatie betrokken en kan het proces hierdoor gerichter en efficiënter regisseren. Daarnaast werkt de Interim Recruiter uit naam van de organisatie en ondersteunt employer branding.

Commerciële recruiters

Deze vorm van dienstverlening sluit naadloos aan op onze bestaande dienstverlening, namelijk het bemiddelen van commerciële recruiters binnen de arbeidsbemiddeling. Wij beschikken over een ruim bestand van recruiters die op tijdelijke basis beschikbaar zijn. Zowel binnen de techniek, zakelijk dienstverlening, ICT als de zorgsector.

Excellente professionals

Zonder uitzondering zijn zij bekend met alle relevante recruitment methodieken en wervingskanalen, kennen zij hun marktgebied, beschikken zij over excellente interviewtechnieken en zijn zij in staat goede vacatureteksten te schrijven.

Ook indien een organisatie zelf al één of meerdere Corporate Recruiters in dienst heeft kunnen er situaties ontstaan waarin een Interim Recruiter wenselijk is. Denk hierbij aan langdurige afwezigheid van een Corporate Recruiter of tijdelijke ondersteuning bij een toenemende vraag naar personeel.

Vacatures

Ga naar ons actuele vacatureoverzicht om jouw nieuwe uitdaging te vinden.

Alle vacatures

Inschrijven

Ook op een persoonlijke en oprechte manier begeleid worden naar een nieuwe functie? Schrijf je direct in bij SteadyRecruit dan nemen we snel contact met je op.

Inschrijven